Menu
Winkelwagen

Dual Forms 120 stuks

Hou je van acryl of polynagels zetten? 
Met deze set van 120 dual forms kun je geweldige nagels maken. De dual forms gebruik je als een mal, waardoor je gemakkelijk acryl of gel (zoals polyacryl gel) op je nagels zet. Het resultaat: prachtige lange nagels. 

Hoe gebruik je de dual forms? 
 Zoek de form uit die helemaal over je nagel past. Breng dan de polygel, acrylgel of acryl aan in de form en breng deze aan op de nagel. Het werkt het soepelste als je bij de nagelriemen begint en de form daarna langzaam naar de nagels aandrukt. Verwijder nu teveel opgebrachte gel die aan de zijkant van de form uitkomt. Als de gel eenmaal uitgehard is, is dit een stuk lastiger. 

Hou de forms op de plaats tot de acryl of gel uitgehard is. Gebruik hiervoor een een uv lamp. Haal nu de form van de nagel, u heeft een sierlijke kunstnagel. De dual form kunt u natuurlijk gewoon hergebruiken. 

Handiger dan plaknagels 
Het gebruik van dual forms heeft veel voordelen ten opzichten van opplakbare kunstnagels. Zo zijn de dual forms herbruikbaar. Je doet er dus veel langer mee. Ook zijn de nagels direct al glad, dus het vijlen is niet meer nodig.

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie