Menu
Winkelwagen

Solanie Refresh Fruit Skin Starterset SO10036

Solanie Refresh Fruit Skin Starterset SO10036
Solanie Refresh Fruit Skin Starterset SO10036
  Bekeken 4344
  € 31,50

  Onze nieuwste gezichtsverzorgingsset, die wordt aanbevolen voor de behandeling van energie en vochtarme huid met een aangename fruitige geur. Het zachte wrijfeffect van de rijstballen in de Mango AHA gezichtsscrub verwijdert dode huidcellen, verbetert de bloedsomloop en verjongt het huidoppervlak bijna. Een ander schurend materiaal, fijnkorrelige diatomeeënaarde uit de zee, reinigt de poriën en absorbeert onzuiverheden.

  De fruitzuren en het enzymgehalte van mango- en papaja-extract, verrijkt met glycolzuur en melkzuur, maken het verouderde stratum corneum los, stimuleren de vorming van nieuwe cellen en helpen zo de vorming van een gezonde huid. Het synergetische effect van de materialen en het mechanisch afpellen van de rol resulteren in een egaal huidoppervlak. Machinevrij dermabrasie-effect voor degenen die bang zijn voor machinale behandelingen, maar houden van spectaculaire, effectieve oplossingen.

  Door het sterke maar milde AHA-effect (pH 4) worden rimpels ook goed gladder. Voedende avocado-olie, evenals irritatie verminderende en hydraterende betaïne en allantoïne hebben een huidbeschermend, normaliserend effect.

  Gebruik na het verwijderen van de dode opperhuid het speciale plantenstamcelserum, waarvan het belangrijkste ingrediënt PhytoCellTech Malus Dumestica-extract is dat wordt verkregen uit een Zwitserse appel die bekend staat om zijn houdbaarheid. Het beschermt de levensduur van huidstamcellen in epitheelweefsel, vertraagt ​​de veroudering van deze stamcellen, heeft een positieve invloed op hun levensvatbaarheid / vitaliteit en helpt bij het bestrijden van leeftijdsgerelateerde veroudering.

  Het Papaya-Mango Dynamic Gel Mask is een geweldige hulp om de huid twee keer per week op te frissen en te stimuleren, als omslagdoek of voor make-up. Aanbevolen bij gevoelige, vatbare ontstekingen, verdund epitheel, vochtarme huid, na behandeling met roacutan, overmatig bruinen, om irritaties te verminderen.


  Set bevat:

  SO10906 Solanie Papaya-Mango Dynamic Gel Mask 50 ml 1 st

  SO21501 Solanie Apple Plant Stem Cell Firming Serum 15 ml 1 st

  SO10901 Solanie Mango-Rijst AHA Eraser 30 ml 1 st


  Actief ingrediënt:

  Allantoïne,Apple plant stamcelextract,Betaïne,Bolvormige rijstkorrels,Creatine,Panthenol,Extracten van papaja en mangofruit,PP-vitamines


  Aanbevolen huidtype:

  Alle huidtypes


  Functie:

  Bijwerken,Hydratatie,Vitalisering

  Schrijf een beoordeling

  Opmerking: HTML is niet vertaald!
  Slecht Goed
  Validatie