Menu
Winkelwagen

Stempel Sjabloon

Stempel Sjabloon

Met deze nagel stempel sjablonen kunt u mooie patronen op uw nagels creëren met superieure precisie en detail! 

De nagelstempels zijn makkelijk in gebruik en geven uw nagels een moderne look. 

De stempel sjablonen zijn geschikt voor zowel thuis als professioneel gebruik.


De stempelplaat is van roestvrij staal en is na het gebruik makkelijk te reinigen met een nagellak / uv remover.


Hoe te gebruiken:

  • Breng nagellak of gellak aan op de gewenste afbeelding
  • Verwijder met een schraper de overtollige nagellak / gellak
  • Druk de stempel op de afbeelding om het patroon over te nemen
  • Druk de stempel op de nagel
  • Voor een mooie resultaat kan het nog afgelakt worden met transparant nagellak of topcoat gellak
3D Stamping Mal - model 1Siliconen mal voor 3D decoraties Een mal met prachtige patronen waarmee u gemakkelijk en snel geweldige decoraties op uw nagels kunt maken met alleen acrylgel, nailart poeder van je favoriete kleur: chroom, poeder.De modernste ontwerpen, in een moderne vorm van een..
€ 1,95
3D Stamping Mal - model 2Siliconen mal voor 3D decoraties Een mal met prachtige patronen waarmee u gemakkelijk en snel geweldige decoraties op uw nagels kunt maken met alleen acrylgel, nailart poeder van je favoriete kleur: chroom, poeder.De modernste ontwerpen, in een moderne vorm van een..
€ 1,95
3D Stamping Mal - model 4Siliconen mal voor 3D decoraties Een mal met prachtige patronen waarmee u gemakkelijk en snel geweldige decoraties op uw nagels kunt maken met alleen acrylgel, nailart poeder van je favoriete kleur: chroom, poeder.De modernste ontwerpen, in een moderne vorm van een..
€ 1,95
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Goud MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, ste..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Groen  MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwalite..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Lila MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, ste..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Paars MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, st..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - RoodMollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, sterke pi..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Wit MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, ster..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Zilver MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, s..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - ZwartMollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, sterke p..
€ 3,25
Model: -
Stempel Nagel Sjabloon BC-01Met deze nagel stempel sjablonen kunt u mooie patronen op uw nagels creëren met superieure precisie en detail! De nagelstempels zijn makkelijk in gebruik en geven uw nagels een moderne look. De stempel sjablonen zijn geschikt voor zowel thuis als professioneel g..
€ 0,99
1 - 12 van 26 (3 pagina's)