Menu
Winkelwagen

Keramische frezen

Keramische frezen

Keramische frezen zijn lichter dan diamant of staal en geven daardoor minder trillingen tijdens de behandelingen.

Daardoor zijn ze aangenamer voor de cliënt en beter voor de motor en het hand-stuk.

Toch hebben ze een lange levensduur door hun hoge hardheid.

Met deze keramische frezen doet 2 u vaardigheden in één : Slijpen & Afwerken.

Bithouder voor 10 bitjes Bithouder voor 10 bitjes
Binnenkort Beschikbaar
Model: -
Deze bithouder heeft ruimte voor 10 bitjes en is gemaakt van kunststof. Zo kunt u uw bitjes gemakkelijk en hygiënisch bewaren...
€ 2,95
Freesborstel
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Keramische Frees Fissuur SpitsTe gebruiken voor zowel Pedicure als manicure: ·         Om nagelwallen te reinigen en/of kunstnagels te bewerken·         Ingegroeide nagel los te maken en hoeken vrij te maken· &..
€ 5,95
Model: -
Keramische Frees Fissuur StompTe gebruiken voor:·         Pedicure: Verdunnen van licht verdikte en oneffen nagel                  Gladmaken van het nageloppervlak &nb..
€ 5,95
Model: -
ConischTe gebruiken voor:·         Verdikte nagels / kalknagels / schimmelnagels·         Het afvlakken en glad maken van de nagel·         Harde eeltplekken ve..
€ 5,95
Keramische Frees Conisch LangConisch LangTe gebruiken voor:·         Verdikte nagels / kalknagels / schimmelnagels·         Het afvlakken en glad maken van de nagel·       &nb..
€ 5,95
Keramische Cilinder Frees met rechte topCilinder Rechte Top - DikTe gebruiken voor:·         Verdunnen en afwerken van zowel natuurlijke nagels als voor kunstnagels·         Verwijderen van gellak en UV gel·&nb..
€ 5,95
Keramische Cilinder Frees met rechte top - PCilinder Rechte Top - Dik PTe gebruiken voor:·         Verdunnen en afwerken van zowel natuurlijke nagels als voor kunstnagels·         Verwijderen van gellak en UV g..
€ 5,95
Keramische Cilinder Frees met ronde topCilinder Ronde Top Te gebruiken voor:·         Verdunnen en afwerken van zowel natuurlijke nagels als voor kunstnagels·         Verwijderen van gellak en UV gel· ..
€ 5,95
Keramische Cilinder Frees met ronde top - PCilinder Ronde Top - PTe gebruiken voor:·         Verdunnen en afwerken van zowel natuurlijke nagels als voor kunstnagels·         Verwijderen van gellak en UV gel·&nb..
€ 5,95
Keramische witte frezen Nr.1 Keramische witte frezen Nr.1
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Grof Groot (Groene Band op frais) Rond ModelKeramische frezen zijn lichter dan diamant of staal en geven daardoor minder trillingen tijdens de behandelingen. Daardoor zijn ze aangenamer voor de cliënt en beter voor de motor en het hand-stuk. Toch hebben ze een lange levensduur door hun hoge hardheid..
€ 5,95
1 - 12 van 28 (3 pagina's)