Menu
Winkelwagen

Diamant Frezen

Diamant Frezen
Diamant Frais / Dia Twister Fijn DL-13Een zeer hoogwaardige Diamant Frais met fijne gradatie. De Dia Twister is bedoeld voor pedicurebehandelingen en gemaakt van de beste componenten. Meestal gebruikt voor het wegslijpen van eelt op de voetzolen en voor het egaliseren van de randen en onde..
€ 17,95
Diamant Frais / Dia Twister Recht DA-10Een zeer hoogwaardige Diamant Frais met een zeer scherpe diamantcoating. De Dia Twister is bedoeld voor pedicurebehandelingen en gemaakt van de beste componenten. Meestal gebruikt voor het wegslijpen van eelt op de voetzolen en voor het egaliseren van..
€ 17,95
Diamant Frais / Dia Twister Recht DC-13Een zeer hoogwaardige Diamant Frais met een zeer scherpe diamantkorrel. De Dia Twister is bedoeld voor pedicurebehandelingen en gemaakt van de beste componenten. Meestal gebruikt voor het wegslijpen van eelt op de voetzolen en voor het egaliseren van ..
€ 16,95
Diamant Frais Bolkop - Diamant Frees Bolkop 1.6mm (89)Een diamant frees kunt u gebruiken voor het voor-polijsten van huid en nagel. Hierdoor zijn ze geschikt om de huid en nagel fijn te bewerken. Fijnere korrels zijn ideaal voor het gladmaken en polijsten van nagels, en voor het werken op ..
€ 3,95
Diamant Frais Bolkop - Diamant Frees Bolkop 3.3mm (88)Een diamant frees kunt u gebruiken voor het voor-polijsten van huid en nagel. Hierdoor zijn ze geschikt om de huid en nagel fijn te bewerken. Fijnere korrels zijn ideaal voor het gladmaken en polijsten van nagels, en voor het werken op ..
€ 3,95
Diamant Frais Bolkop - Diamant Frees Bolkop 5mm (87)Een diamant frees kunt u gebruiken voor het voor-polijsten van huid en nagel. Hierdoor zijn ze geschikt om de huid en nagel fijn te bewerken. Fijnere korrels zijn ideaal voor het gladmaken en polijsten van nagels, en voor het werken op ge..
€ 3,95
Diamant Frais Flame - Diamant Frees Flame - 1.8mmEen diamant frees kunt u gebruiken voor het voor-polijsten van huid en nagel. Hierdoor zijn ze geschikt om de huid en nagel fijn te bewerken. Fijnere korrels zijn ideaal voor het gladmaken en polijsten van nagels, en voor het werken op gevoe..
€ 3,95
Diamant Frais Flame - Diamant Frees Flame - Grof 2.1mmEen diamant frees kunt u gebruiken voor het voor-polijsten van huid en nagel. Hierdoor zijn ze geschikt om de huid en nagel fijn te bewerken. Fijnere korrels zijn ideaal voor het gladmaken en polijsten van nagels, en voor het werken op ..
€ 3,95
Diamant Frais Kegel Rechte Top - Diamant Frees Kegel Rechte Top - 1.6mmEen diamant frees kunt u gebruiken voor het voor-polijsten van huid en nagel. Hierdoor zijn ze geschikt om de huid en nagel fijn te bewerken. De medium korrels zijn ideaal voor het gladmaken en polijsten van nagels, en ..
€ 3,95
1 - 9 van 9 (1 pagina's)