Menu
Winkelwagen

Depil-OK wax

Depil-OK wax
Depil Ok Harsblokken / Brokjes Azuleen 1kg
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Depil OK Model: -
Depil Ok Harsblokken / brokjes azuleen 1kgAzuleen hars is ideaal voor het harsen van grote oppervlakken en geschikt voor de normale tot gevoelige huid .Deze type hars in de vorm van blokjes/brokjes is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bi..
€ 9,95
Brand: Depil OK Model: -
Depil Ok Harsblokken / brokjes naturel 1kgNaturel hars is ideaal voor het harsen van grote oppervlakken en geschikt voor de normale huid .Deze type hars in de vorm van blokjes/brokjes is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn dit o..
€ 9,95
Brand: Depil OK Model: -
Depil Ok Harsblokken / brokjes Rosa 1kgRosa hars is geschikt voor de oudere wat dunnere huid, de hars bevat zink oxide wat de trek kracht verminderd en wenselijk is op een dunne huid. Deze type hars in de vorm van blokjes/brokjes is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige d..
€ 9,95
Brand: Depil OK Model: -
Depil Ok Harspatroon azuleen 100mlAzuleen hars is ideaal voor het harsen van grote oppervlakken en geschikt voor de normale tot gevoelige huid . Het is een vloeibare hars met een laag smeltpunt, 37 °C. Deze azuleen hars is parfum vrij.De 100ml azuleen lichaam harspatronen zijn geschikt voo..
€ 1,49
Brand: Depil OK Model: -
Depil Ok Harspatroon naturel 100mlNaturel hars is ideaal voor het harsen van grote oppervlakken en geschikt voor de normale huid . Het is een vloeibare heldere hars met een laag smeltpunt, 37 °C. Deze naturel hars is parfum vrij.De 100ml naturel lichaam harspatronen zijn geschikt voor vele..
€ 1,49
Brand: Depil OK Model: -
Depil Ok Harspatroon rosa 100mlRosa hars is ideaal voor het harsen van grote oppervlakken en geschikt voor de gevoelige huid . Het is een vloeibare hars met een laag smeltpunt, 37 °C. Deze roze hars is parfum vrij.De 100ml rosa lichaam harspatronen zijn geschikt voor vele harssytemen/verwa..
€ 1,49
1 - 6 van 6 (1 pagina's)