Menu
Winkelwagen

Divers

Divers
Model: -
Handige doekjes op de rol voor desinfectie van de huid, makkelijk in te zetten samen met een alchol dispencer 2 rollen van 500 stuks in een verpakking. Ook te gebruiken als nail wipes. 4x5 cm..
€ 2,29
Model: -
Woodsticks Woodsticks zijn te gebruiken als houten cuticle pusher (bokkenpoot) om de nagelriemen terug te duwen (met de vlakke kant). Ook om strass steentjes aan te brengen (met de spitse kant) of om Gel, Gellak of Nagellak uit de nagelriemen te verwijderen.Lengte: 11.5cmInhoud: 10st..
€ 0,35
Model: -
Speciaal voor nagelstylisten ontwikkelde analysekaarten. Al uw klantgegevens overzichtelijk op een analysekaart. 50 Stuks...
€ 6,95
Model: -
Voor gebruik remover op het doekje doen, en dan op de nagel plakken...
€ 2,10
Model: -
De metalen cuticle pusher (bokkenpoot) om de nagelriemen terug te duwen (met de vlakke kant). Ook om strass steentjes aan te brengen (met de spitse kant) of om Gel, Gellak of Nagellak uit de nagelriemen te verwijderen...
€ 2,95
Model: -
Cuticle Revitalizer nagelriemolie 5mlDeze unieke natuurlijke revitaliseende complexe mix van perzik-extract, mango-extract, calcium, saffloerolie en vitamines om de nagelriemen nagels te voeden,hydrateren en beschermen.Panthenol (vitaminen B-5) dringen het nageloppervlak binnen en dragen calciumvita..
€ 0,99
Model: -
Diverse soorten glitters en flakes in potjes van 2 gram.Nummer 1 t/m 15 en 47 t/m 51 zijn nagelflakesNummer 52/53 is Mermaid..
€ 1,25
Model: -
French Manicure CutterDeze manicure nagel cutter dient als hulpmiddel bij het aanbrengen van een prachtige 'smile line' bij French Manicure.Het kan gebruikt worden met o.a. nagellak, UV-gel en acryl.Werkwijze:- Ruw je nagels een beetje op.- Reinig je nagels met een cleaner.- Gebruik altijd een basec..
€ 0,99
Model: -
Kant en klare, hoge kwaliteit aluminium folies voor de vingers en tenen. Het is de meest professionele manier om soak off gel en acryl af te weken. Het bespaart u tijd en geld en het werkt snel en gemakkelijk zonder te knoeien. De klant kan zich vrij bewegen, terwijl zij wacht; zij kunnen een tijdsc..
€ 3,95
1 - 12 van 63 (6 pagina's)