Menu
Winkelwagen

Huidverzorging

Huidverzorging

                                                                                        

Brand: Alveola Model: -
After Wax Body Milk met Perzik Hydrateer en voed je versleten huid na het ontharen met Alveola Waxing Body milk verrijkt met perik. Met zijn waardevolle ingrediënten helpt het de huidregeneratie na het harsen en voorkomt het ongewenst waterverlies. Eigenschappen:Verrijkt met Perzik.Ve..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
After Wax Cleansing Olie met Aloë Vera Alveola Waxing Cleansing Olie met aloë vera verrijkte harswasolie voor uw professionele ontharingsbehandelingen, die met zijn speciale formule effectief helpt om harsresten die op de huid achterblijven na ontharing gemakkelijk en voorzichtig te verwij..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
After Wax Cleansing Olie met EucalyptusAlveola After Wax Cleansing Olie met Eucalyptus voor uw professionele ontharingsbehandelingen, die met zijn speciale formule effectief helpt om harsresten die op de huid achterblijven na ontharing gemakkelijk en voorzichtig te verwijderen.U kunt de olie ge..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
After Wax Cleansing Olie met KamilleAfter Wax Cleansing Olie met kamille voor uw professionele ontharingsbehandelingen, die met zijn speciale formule effectief helpt bij het gemakkelijk en voorzichtig verwijderen van harsresten die op de huid zijn achtergebleven na ontharing.U kunt de olie gebr..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
Kalmerende en verkoelende gelHydrateer, regenereer en kalmeer de huid die tijdens het ontharen wordt gedragen met de mentholverkoelende, kalmerende gel van Alveola Waxing.Met een huidvriendelijk verzorgingsproduct verminder je niet alleen de irritatie na het ontharen, maar ondersteun je oo..
€ 4,25
Brand: Alveola Model: -
Kalmerende en verkoelende gel Hydrateer, regenereer en kalmeer de huid die tijdens het ontharen wordt gedragen met de mentholverkoelende, kalmerende gel van Alveola Waxing.Met een huidvriendelijk verzorgingsproduct verminder je niet alleen de irritatie na het ontharen, maar ondersteun..
€ 5,25
Brand: Alveola Model: -
Pre-Depilatory Cleansing Gel Bereid je huid voor en verwijder ongewenste onzuiverheden met Alveola Waxing Pre-Wax Cleansing Gel, die naast de reiniging ook voedt met extracten van goudsbloem en rozemarijn.Met de olievrije gel verwijder je effectief vuil en talg die zich gedurende de dag op..
€ 5,25
1 - 8 van 8 (1 pagina's)