Menu
Winkelwagen

Manicure Tafel

Manicure Tafel
Luxe Manicure Stoel - Goud-grijs Luxe Manicure Stoel - Goud-grijs
Alleen Afhalen
Luxe Manicure Stoel - Goud-grijsEen mooie Manicure stoel met sierlijke vormen-design.De bekleding van de stoel is een grijze velours stof.Afmetingen:* Breedte 65cm* Diepte 62cm* Hoogte 73cmKleur stoel: Goud met grijze bekleding..
€ 99,95
Luxe Manicure Tafel Goud Marmer - Dubbel Luxe Manicure Tafel Goud Marmer - Dubbel
Alleen Afhalen
Luxe Manicure Tafel Goud Marmer - DubbelHet marmerlook tafelblad is voorzien van 2 stofafzuigers.De tafel is tevens voorzien van een lade en stopcontact en usb aansluiting.Afmetingen:* Hoogte 80cm* Lengte 160cm* Breedte 40cmDit product is alleen beschikbaar voor afhalen.Wanneer u dit artikel wilt be..
€ 249,00
Luxe Manicure Tafel Goud Marmer - Enkel Luxe Manicure Tafel Goud Marmer - Enkel
Tijdelijk niet leverbaar
Luxe Manicure Tafel Goud Marmer - EnkelHet marmerlook tafelblad is voorzien van een stofafzuiger.De tafel is tevens voorzien van een lade en stopcontact en usb aansluiting.Afmetingen:* Hoogte 80cm* Lengte 100cm* Breedte 40cmDit product is alleen beschikbaar voor afhalen.Wanneer u dit artikel wilt be..
€ 199,00
Manicure Tafel MT02
Alleen in de winkel
Model: -
Manicure Tafel MT02Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 379,00
Manicure Tafel MT04 Manicure Tafel MT04
Alleen in de winkel
Model: -
Manicure Tafel MT04Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 249,00
Manicure Tafel MT05 Manicure Tafel MT05
Alleen in de winkel
Model: -
Manicure Tafel MT05Deze manicure tafel is niet alleen functioneel, maar ook uiterst elegant, dat perfect past bij de inrichting van moderne nagelsalons. De tafel heeft kasten van verschillende afmetingen en kan voorzien worden van een stofafzuiger. Zelfs als de manicure tafel beladen is, i..
€ 349,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)