Menu
Winkelwagen

UV-ledLampen

UV-ledLampen
Brand: Sunone Model: -
De 48W LED-lamp is ontworpen voor het uitharden van alle LED-gels, hybride vernissen en 3-in-1 vernissen. Cosmetics Zone LED Nagellamp Excellent PRO 48W SUN X7 Plus - WIT is ontworpen voor het uitharden van gel nagels. De UV Led lamp is uitgerust met 3 uithardingstijden: 30 sec, 60 sec, en 90se..
€ 14,95
Model: -
60Watt Excellent Pro UV led nagellampEen professionele lamp voor het harden van hybride vernissen. Het verhardt alle hybride gels en vernissen zeer snel en effectief.De nagellamp heeft 33 moderne LED’s DUAL LED die zeer energiezuinig zijn, en hun opstelling zorgt voor een zeer gelijkmatige uithardin..
€ 29,95
Model: -
Voor salongebruik9 Watt UV lampAutomatische timersBovenkant kan gedraaid worden zodat het voor handen en voeten gebruikt kan worden...
€ 3,95
Model: -
Dual LED Premium-lamp met 54W-voeding, gebouwd op basis van dubbele LED- / UV-diodes.De Premium LED-lamp is ontworpen voor professionele nagelstylisten, ideaal voor gebruik in schoonheidssalons. De gepatenteerde technologie van Dual LED-diodes straalt een witte licht uit, en is onschadelijk voo..
€ 24,95
Model: -
Deze krachtige en snelle lamp combineert de CCFL(Cold Cathode Fluorescent Lamp) en LED technologie.Dit houdt in dat zowel UV Gels, Soak Off UV Gels, LED Gels en UV/LED Gelpolish (Gellak) van vrijwel elk merk uitgehardkunnen worden in één lamp.De lampen (zowel CCFL als LED) hoeven niet vervangen word..
€ 34,95
Model: -
Geweldig om mee te nemen op vakantieNail8 nagellamp met Led verlichting, voor het uitharden van alle soorten gels en gellak in slecht 30 seconden.Voorzien van 33 Led lampjes Met 30 sec. Timer Hard goed en sterk uit.Voorzien van zowel stekker als USB aansluiting5 watt..
€ 4,95
Model: -
De draagbare mini UVLED nagel lamp is eenvoudig uit te klappen en neer te zetten en is geschikt voor alle soorten gel nagellak. De 6 LED lampjes gaan tot wel 50000 uur mee in vergelijking met traditionele nagel drogers: 500 uur. De mini UV/LED nagel lamp kan eenvoudig geconnect worden met een laptop..
€ 9,95
Brand: Sunone Model: -
Sunone Smart UV Led Nagellamp 48WDe nagellamp heeft 18 LED’s, die een totaal maximaal vermogen van 48 Watt geven. Strategisch geplaatste LED’s zorgen ervoor dat elke plek op de nagel goed wordt uitgehard. In tegenstelling tot gewone nagellampen, hoeft de nagellamp niet te worden vervangen ..
€ 19,95
Brand: Sunone Model: -
Sunone UV Led Nagellamp Salon4 90WDeze nieuwste generatie professionele 90W UV/LED lamp, die alle gels, hybride lakken en andere lichtuithardende snel en gelijkmatig uithardt.De SUNONE salon4 lamp is voorzien van een bijzondere bewegingssensor met geheugenfunctie, die gaat werken nadat je ..
€ 39,95
1 - 12 van 18 (2 pagina's)