Menu
Winkelwagen

UV-ledLampen

UV-ledLampen
Model: -
Voor salongebruik9 Watt UV lampAutomatische timersBovenkant kan gedraaid worden zodat het voor handen en voeten gebruikt kan worden...
€ 3,95
Dubbele UV-LED 168W Nagellamp V3 Wit Deze V3 nagellamp met een enorm vermogen van 168W en 42 led's die in twee golfbereiken werken om een ​​perfecte uitharding van gellak, gels en acrylgels te garanderen. De combinatie van perfecte uitstraling en buitengewone functionaliteit zijn de t..
€ 24,95
Dubbele UV/LED 248W nagellamp SUN Y13 Gold Deze SUN Y13 Gold nagellamp met een enorm vermogen van 248W en 60 led's die in twee golfbereiken werken om een ​​perfecte uitharding van gellak, gels en acrylgels te garanderen. De combinatie van perfecte uitstraling en buitengewone functiona..
€ 39,95
Model: -
Deze krachtige en snelle lamp combineert de CCFL(Cold Cathode Fluorescent Lamp) en LED technologie.Dit houdt in dat zowel UV Gels, Soak Off UV Gels, LED Gels en UV/LED Gelpolish (Gellak) van vrijwel elk merk uitgehardkunnen worden in één lamp.De lampen (zowel CCFL als LED) hoeven niet vervangen word..
€ 34,95
Model: -
Geweldig om mee te nemen op vakantieNail8 nagellamp met Led verlichting, voor het uitharden van alle soorten gels en gellak in slecht 30 seconden.Voorzien van 33 Led lampjes Met 30 sec. Timer Hard goed en sterk uit.Voorzien van zowel stekker als USB aansluiting5 watt..
€ 4,95
Model: -
De draagbare mini UVLED nagel lamp is eenvoudig uit te klappen en neer te zetten en is geschikt voor alle soorten gel nagellak. De 6 LED lampjes gaan tot wel 50000 uur mee in vergelijking met traditionele nagel drogers: 500 uur. De mini UV/LED nagel lamp kan eenvoudig geconnect worden met een laptop..
€ 9,95
Sunone Smart UV Led Nagellamp 48W Sunone Smart UV Led Nagellamp 48W
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Sunone Model: -
Sunone Smart UV Led Nagellamp 48WDe nagellamp heeft 18 LED’s, die een totaal maximaal vermogen van 48 Watt geven. Strategisch geplaatste LED’s zorgen ervoor dat elke plek op de nagel goed wordt uitgehard. In tegenstelling tot gewone nagellampen, hoeft de nagellamp niet te worden vervangen ..
€ 19,95
Brand: Sunone Model: -
Sunone UV Led Nagellamp Salon4 90WDeze nieuwste generatie professionele 90W UV/LED lamp, die alle gels, hybride lakken en andere lichtuithardende snel en gelijkmatig uithardt.De SUNONE salon4 lamp is voorzien van een bijzondere bewegingssensor met geheugenfunctie, die gaat werken nadat je ..
€ 39,95
1 - 12 van 14 (2 pagina's)