Menu
Winkelwagen

Professionele hars in blik

Professionele hars in blik


Professionele hars in blik.

De hars is verkrijgbaar in diverse soorten en zowel in 400ml als 800ml.

Deze zijn zowel in honing , azuleen en pink te koop.

Flying Argan Olie Zink Hars in blik 400ml
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Argan Olie Zink Hars in blik 400mlDeze speciale ingeblikte hars voor de droge en gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze argan houdende hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de wat oudere huid werken. De hars is uitermate ge..
€ 4,49
Flying Azuleen Hars in blik 800ml
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Azuleen hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, onze Azuleen hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.Hoe te g..
€ 7,70
Brand: Flying Model: -
Flying Chlorophyll hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, deze Chlorophyll hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.H..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Flowers Hars in blik 800mlDeze aangename bloemengeur ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.De actieve formule die verrijkt is met aloë-extract die een gunstige eigenschap heeft op de huid.Er is een harsstrip nodig om de hars te gebruiken, Verwij..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Mediterranean Bio hars in blik 800ml Ideaal te gebruiken voor alle huidtypes, vooral voor de gevoelige huid van het gezicht en gevoelige zones.Deze hars is geschikt voor alle haartypes van extra sterk tot dun haar Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige har..
€ 9,95
Flying Top Silky Hars in blik 400ml
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Flying Model: -
Flying Top Silky Hars in blik 400mlZijdeachtige ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze zijdeachtige hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is een harsstrip nodig om de hars te gebru..
€ 4,49
Hars in blik 400ml: Azuleen Hars in blik 400ml: Azuleen
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Azuleen hars in blik 400ml De hars kenmerkt zich door een goede hechting en gemakkelijke verspreiding.Zacht voor de huid, warmt gemakkelijk op.Het heeft een aangename textuur en een natuurlijke geur.Azuleen hars vermindert de kans op huidirritatie!Gebruiken met harsstripHoe te gebruiken: V..
€ 5,95
Hars in blik 400ml: Honing Hars in blik 400ml: Honing
Binnenkort Beschikbaar
Model: -
Honing hars in blik 400ml De hars is bedoeld voor de droge en gevoelige huid, het verwijdert perfect kort en sterk haar. Hierdoor wordt de huid ongeveer 3 weken zacht en glad. Zeer gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.Gebruiken met harsstrip Hoe te gebruiken: Vo..
€ 5,95
Hars in blik 400ml: Tio-Pink Hars in blik 400ml: Tio-Pink
Binnenkort Beschikbaar
Model: -
Pink hars in blik 400ml Titanium Dioxide geeft de wax zachtheid en uitstekende hechting aan het haar. Met als resultaat een perfecte ontharing zelfs bij hard en kort haar. Is verrijkt met rozenextract en verwijdert haartjes zonder resten achter te laten. Een bloemengeur voegt max..
€ 5,95
Model: -
Hars in blik 800ml: Honing Met onze traditionele 800 ml hars in blik kunt u genieten van klassieke ontharing met warme hars. Met een ideale hars voor de normale huid en normale haren, kun je gemakkelijk ongewenste haren verwijderen en tot 1 maand genieten van het onberispelijk gladde ..
€ 9,95
Hars in blik 800ml: Pink Tio
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Hars in blik 800ml: Pink Tio Elastische titaniumdioxide ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met onze elastische titaniumdioxidehars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is geen harsstrip nod..
€ 9,95
Model: -
Sugarpaste (Suikerhars) in blik 800ml Suikerpasta met normale hardheid, ideaal voor permanente en zachte verwijdering van ongewenste haartjes op gezicht en lichaam.Geschikt voor zachte ontharing van gezicht en lichaam. Door het haar in de tegenovergestelde richting aan te brengen ..
€ 11,95
1 - 12 van 13 (2 pagina's)