Menu
Winkelwagen

Vliesmaskers

Vliesmaskers
Model: -
Vliesmasker in tabletvorm zakje 25stDeze tot tablet geperste non-woven vliesmasker kunt u een een kommetje met lotion/werkstof leggen waarna het uitvouwbaar is tot een gezichtsmasker dat klaar is voor gebruik.Tip:Na het aanbrengen van de vliesmasker op het gezicht.Kunt u een plastic masker erov..
€ 1,79
Model: -
Vliesmaskers Non-woven met hals gedeelte Non-woven vliesmaskers voor gebruik als basis voor diverse gezichtmaskers.Met openingen voor ogen, neus en mond.Deze droge vleismaskers zijn geschikt voor o.a. paraffinebehandeling, kleimaskers, crememaskers etc.Hoe te gebruiken:Créme behandelingBij een ..
€ 6,95
Model: -
Non-woven vliesmaskers voor gebruik als basis voor diverse gezichtmaskers.Met openingen voor ogen, neus en mond.Deze droge vleismaskers zijn geschikt voor o.a. paraffinebehandeling, kleimaskers, crememaskers etc.Hoe te gebruiken:Créme behandelingBij een Créme masker legt u het non-woven vliesmasker ..
€ 5,95
Model: -
Ideaal tijdens het aanbrengen van een masker op het gezicht.Deze plastic masker houdt daardoor de warmte van het gezicht langer vast,waardoor het product nog beter in de huid wordt opgenomen...
€ 2,95
1 - 4 van 4 (1 pagina's)