Menu
Winkelwagen

Natuurlijke Massage creme

Natuurlijke Massage creme
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Sara Beauty Spa Massage  Cream – Beauty Basic Algemene, voedende en hydraterende basismassagecrème. Het is gemakkelijk uit te smeren en zorgt door zijn samenstelling voor een langdurige massage.  De huid zal gezond, fluweelzacht en vol leven zijn. In combinatie met vers..
€ 11,95
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Cholade Voedende Massage Crème - 1000mlDeze chocolade-oranje massagecrème bevat sheaboter, cacaoboter, olijfolie en originele Nederlandse cacao om een ​​zoete, verwennende droom op te roepen. Calorievrij genot dat de zintuigen verleidt. Bevat plantaardige oliën en is vrij van paraffine en ..
€ 11,95
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Een op vet gebaseerd, voedend product met cacaoboter en vitamine E.Een aromatherapie massagecrème met huidverzachtende eigenschappenen de heerlijke geur van kokosnoot.Het brengt een aura van harmonie en helpt dus ontspanning.H..
€ 13,95
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Sara Beauty Spa Sport Massage Cream Massagecrème met kruidenextracten, plantaardige oliën en sheaboter. Zonder paraffine, zonder parabenen en zonder synthetische geur. Vermindert vermoeidheid na een training of lichamelijke inspanning en versnelt het herstel van overbelaste lichaamsde..
€ 11,95
Brand: Sara Beauty Spa Model: -
Sara Beauty Spa Universele Massage Milk Geur- en kleurloze, neutrale universele massagemelk rijk aan vitamine E. Het is uitstekend geschikt voor therapeutische massages, wellness massages en sportmassages.  Door zijn waterige basis wordt het volledig opgenomen - enerzijds ontspant het, he..
€ 14,95
Solanie Basic - Anti-wrinkle Massage Crème 500ml
Later leverbaar
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Diep voedende massage crème voor gezicht en decolleté.Dankzij haar Shea boter en Lanoline kan een complete 20-minuten lange massage gemakkelijk uitgewerkt worden zonder water of olie toe te voegen.De tarwekiemenolie is rijk aa..
€ 29,85
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Diep voedende crème voor gezicht en decolleté.Dankzij de Shea boter en Lanoline kan een volledige 20-minuten lange massage gemakkelijk uitgewerkt worden zonder water of olie toe te voegen.De met Sunowerolie is rijk aan vitamin..
€ 9,95
1 - 7 van 7 (1 pagina's)