Menu
Winkelwagen

Apparatuur

Apparatuur
Brand: Alveola Beauty Model: -
Diamond Microdermabrasie apparaat F-834Productomschrijving:Diamond Microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van diamanten kopjes verwijdert u de bovenste laag huid en gelijkertijd zuigt de machine de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedur..
€ 295,00
Eyelash Led Loupelamp - VerrijdbaarDeze lamp geeft enkel wit licht en is dimbaar met een draaiknop.De lamp is voorzien van voetreservoir waar zowel water of zand in kan worden gedaan, daardoor een stabiele lamp die goed verrijdbaar is.Productomschrijving:Ideale verrijdbare loupelamp van 24WAant..
€ 44,95
Galvanic Beauty Instrument F-805De galvanische stroom, die tot de traditionele behandelingen behoort, beleeft opnieuw een renaissance. Door de blootstelling van de huid aan toenemende invloeden van buitenaf en een stressvolle levensstijl, komt onze huid dagelijks in aanraking met honderden vero..
€ 139,95
High Frequency Instrument F-314AHet High Frequency F-314A VIO-apparaat van de Modular-serie is een basisaccessoire voor alle schoonheidsspecialisten. Het edelgas in de glazen buis van het hoogfrequent apparaat produceert onder invloed van een elektrische impuls ozon, wat ons niet alleen ka..
€ 219,95
Smart Portable High Frequency F-112Deze Portable High Frequency VIO-apparaat is een ontstekingsremmend en poriën verstrakkend apparaat voor cosmetische behandelingen. Het helpt niet alleen bij het normaliseren van de huidconditie na het reinigen van de huid, maar ook bij het verlichten van..
€ 89,00
Towel Warmer Mini - Handdoekwarmer Mini Towel Warmer Mini - Handdoekwarmer Mini
Later leverbaar
Towel Warmer Mini - Handdoekwarmer MiniKleine draagbare handdoekverwarmer, 5 liter capaciteit voor 6-9 handdoeken. Afhankelijk van de afmeting handdoekjesRoestvrijstalen binnenkamer voor betere warmtegeleidingVerwarmt grondig en gelijkmatig traditionele en wegwerphanddoeken, zonder infectieMicr..
€ 99,00
Vapozone Beauty C2 Vapozone Beauty C2
Later leverbaar
Model: -
Vapozone Beauty C2Multifunctionele Vapozone met hete stoom en ozon. De beker is gemonteerd op een in hoogte verstelbare standaard. Dit apparaat is een onmisbaar apparaat in elke schoonheidssalon.Wat doet de vapozone:Desinfecteert de huidHet opent de poriën in de huidDe stoom dringt de pori..
€ 89,95
Model: -
LET OP: VOORDAT U DE Q FOR LIFE GEBRUIKT MOET U DE EERSTE KEER HET APPARAAT GEBRUIKEN MET GEWOON LEIDINGWATER. DAARNA MOET U GEDEMINERALISEERD WATER BLIJVEN GEBRUIKEN.De Q for Life vap is een degelijke vap met ozonfunctie.Deze vap heeft een krachtige damppluim, tevens is deze vap heel makkelijk in h..
€ 89,95
1 - 8 van 8 (1 pagina's)