Menu
Winkelwagen

Pedicure mesjes

Pedicure mesjes
Swann Morton Mesjes Nr: 10 Swann Morton Mesjes Nr: 10
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr: 10 Non-SterileHet nr.10 mes met zijn gebogen snijrand is een van de meer traditionele mesvormen en wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van incisies van verschillende groottes in huid en spieren. Het mesje wordt vaak gebruikt bij meer gespecialise..
€ 12,99
Brand: Swann Morton
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr. 11 Non-SterileDe No.11 is een langwerpig driehoekig mes dat langs de hypotenusa is geslepen met een sterke spitse punt, waardoor het ideaal is voor steekincisies die nodig zijn bij het prikken van een abces of het inbrengen van een thoraxdrain. Het wordt als..
€ 12,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr:15 Non-SterileHet lemmet nr. 15 heeft een kleine gebogen snijrand en is de meest populaire lemmetvorm, ideaal voor het maken van korte en precieze incisies.Het wordt gebruikt bij een verscheidenheid aan chirurgische procedures, waaronder het uitsnijden van een huidlaes..
€ 12,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Blauw) Nr: 20 Non-SterileHet mesje nummer 20 is een grote versie van het nummer 10 mes met een gebogen snijrand en een platte, niet geslepen achterkant. Het wordt gebruikt voor de orthopedische en algemene chirurgische ingrepen.Swann-Morton produceert chirurgische mesjes en..
€ 12,99
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr: 10 SterileHet nr.10 mes met zijn gebogen snijrand is een van de meer traditionele mesvormen en wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van incisies van verschillende groottes in huid en spieren. Het mesje wordt vaak gebruikt bij meer gespecialiseerde ..
€ 14,99
Brand: Swann Morton
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr. 11 SterileDe No.11 is een langwerpig driehoekig mes dat langs de hypotenusa is geslepen met een sterke spitse punt, waardoor het ideaal is voor steekincisies die nodig zijn bij het prikken van een abces of het inbrengen van een thoraxdrain. Het wordt als een ..
€ 14,99
Swann Morton Mesjes Nr: 15 Sterile Swann Morton Mesjes Nr: 15 Sterile
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Swann Morton Model: -
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr: 15 SterileHet lemmet nr. 15 heeft een kleine gebogen snijrand en is de meest populaire lemmetvorm, ideaal voor het maken van korte en precieze incisies.Het wordt gebruikt bij een verscheidenheid aan chirurgische procedures, waaronder het uitsnijden van een huidlaesie o..
€ 14,99
Brand: Swann Morton
Swann Morton Mesjes (Rood) Nr. 20 SterileHet nr.20 mes met zijn gebogen snijrand is een van de meer traditionele mesvormen en wordt over het algemeen gebruikt voor het maken van incisies van verschillende groottes in huid en spieren. Het mesje wordt vaak gebruikt bij meer gespecialiseerde ..
€ 14,99
1 - 8 van 8 (1 pagina's)