Menu
Winkelwagen

Anti-Druk Middelen

Anti-Druk Middelen
Vilt ringen - Likdoornpleister - Klein Rond Vilt / Foamringen ter voorkoming- ontlasten van een eeltpit, eksteroog of lidoorns.De viltringen zijn voorzien van een plaklaag.Afmetingen:17mm x 3mmBinnenring Ø 7mmInhoud verpakking:15st..
€ 1,95
Vilt ringen - Likdoornpleister - Ovaal Groot Vilt / Foamringen ter voorkoming- ontlasten van een eeltpit, eksteroog of lidoorns.De viltringen zijn voorzien van een plaklaag.Afmetingen:30mm x 25mm x 3mmBinnenring Ø 14mmInhoud verpakking:15st..
€ 1,95
Vilt ringen - Likdoornpleister - Ovaal Klein Vilt / Foamringen ter voorkoming- ontlasten van een eeltpit, eksteroog of lidoorns.De viltringen zijn voorzien van een plaklaag.Afmetingen:30mm x 20mm x 3mmBinnenring Ø 7mmInhoud verpakking:15st..
€ 1,95
Vilt ringen - Likdoornpleister - RechthoekVilt / Foamringen ter voorkoming- ontlasten van een eeltpit, eksteroog of lidoorns.De viltringen zijn voorzien van een plaklaag.Afmetingen:28mm x 15mm x 3mmBinnenring Ø 7mmInhoud verpakking:15st..
€ 1,95
Viltringen groot 35x3mm
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
72 stuks. 3mm dikViltringen worden gebruikt bij bv kloven en eeltpitten...
€ 12,50
Model: -
Vinger en Teen Bescherming - Siliconen Gelbuis - Maat L - 2stDeze vinger en teen bescherming/siliconen gelbuis is gemaakt van katoen en gel. De bescherming is gemaakt om de pijn van druk en frictie aan de vingers en/of tenen te verlichten. De bescherming is zeer flexibel en makkelijk in el..
€ 4,95
Model: -
Vinger en Teen Bescherming - Siliconen Gelbuis - Maat M - 2stDeze vinger en teen bescherming/siliconen gelbuis is gemaakt van katoen en gel. De bescherming is gemaakt om de pijn van druk en frictie aan de vingers en/of tenen te verlichten. De bescherming is zeer flexibel en makkelijk in el..
€ 3,95
Model: -
Vinger en Teen Bescherming - Siliconen Gelbuis - Maat S - 2stDeze vinger en teen bescherming/siliconen gelbuis is gemaakt van katoen en gel. De bescherming is gemaakt om de pijn van druk en frictie aan de vingers en/of tenen te verlichten. De bescherming is zeer flexibel en makkelijk in el..
€ 2,95
1 - 8 van 8 (1 pagina's)