Menu
Winkelwagen

Disposable diversen

Disposable diversen
Brand: Nitras Model: -
Haarnetjes Haarnetjes (wegwerp non woven) voor het beschermen van het haar gedurende een behandeling, of om een productieproces zo schoon mogelijk te houden is het gebruik van haarnetjes een ware uitkomst.De wegwerp haarnetjes zorgen ervoor dat het haar volledig bedekt is en bevorderen de ..
€ 3,25
Nitril Handschoenen volle doos: Zwart 10 x 100st (Maple Leaf)Medische onderzoekshandschoenen voor eenmalig gebruik gemaakt van nitril, poeder-free, sterieleType: poedervrij, niet-steriel.Materiaal: synthetisch en latexvrij.Kenmerken: vingers zijn voorzien van micro-geruwd oppervlak.Doorlaatbaarheid:..
€ 55,00
Model: -
Wattenschijfjes / Make-up Remover Pads 250gr Superzachte, wegwerp cosmetische pads bedoeld voor diverse behandelingen. Ze kunnen worden gebruikt voor manicures en pedicures, voor het verwijderen van make-up, maskers, nagellak en nog veel meer. Gemaakt van katoen.Kenmerken:* Zacht ..
€ 4,95
Model: -
Een vingercondoom is een latex hoesje dat om de vinger geschoven kan worden.Hiermee wordt voorkomen dat de vinger in contact komt met de huid of een wond.gemaakt van latexvoor eenmalig gebruik..
€ 3,50
Beschermbril-veiligheidsbril
Later leverbaar
Model: -
Wimperblaadjes 100 stuksSpeciale Wimperblaadjes voor beschermingvan de huid tegen verfverkleuring1. Bevochtig de huid onder het oog met een beetje crème of lotion.2. Plaats het wimperblaadje direct onder de wimperrand, dit beschermt het blaadje voor beweging.3. Tijdens het verven moeten de ogen gesl..
€ 2,95
Model: -
Wimperblaadjes 100 stuks Non-WovenSpeciale Wimperblaadjes voor beschermingvan de huid tegen verfverkleuring (super zacht)1. Bevochtig de huid onder het oog met een beetje crème of lotion.2. Plaats het wimperblaadje direct onder de wimperrand, dit beschermt het blaadje voor beweging.3. Tijdens het ve..
€ 2,75
Schort beschermende folie 50st in zak Schort beschermende folie 50st in zak
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Transparante beschermende folie, de schorten zitten niet appart verpakt...
€ 4,95
Model: -
Ideaal voor het opmaken van klanten ter bescherming van de kleding...
€ 3,50
1 - 12 van 30 (3 pagina's)