Menu
Winkelwagen

Maskerkwasten

Maskerkwasten
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 10Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 29cmAfmeting van de haren: 22mmSynthetisch HaarMaat 10..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 12Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 29cmAfmeting van de haren: 30mmSynthetisch HaarMaat 12..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 2Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 27cmAfmeting van de haren: 14mmSynthetisch HaarMaat 2..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 6Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 28cmAfmeting van de haren: 16mmSynthetisch HaarMaat 6..
€ 0,99
Lichaams Penseel Kattentong Lange Steel - Maat 8Lichaams Penseel in de vorm van een kattentong met lange steel voor lichaamsbehandelingen.Afmeting van de steel: 28.5cmAfmeting van de haren: 20mmSynthetisch HaarMaat 8..
€ 0,99
Reinigingsborstel - Cleanser Brush - Wimperextension BrushDeze borstel is speciaal ontworpen voor wimper- en gezichtshuid.en helpt u bij het reinigen van vuil, talg, wimper- en make-uprestenDiepe reiniging van wimpers, ogen en lippen.De kwast is voorzien ultrafijn microvezel zacht haar, en verminder..
€ 1,20
Siliconen Maskerkwast MA-04-1 WitGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&nb..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-2 LichtgeelGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtyp..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-3 MintGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&n..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-4 RozeGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&n..
€ 0,99
Siliconen Maskerkwast MA-04-5 ZwartGeschikt voor het aanbrengen van een gezichtsmasker, peeling, serum en andere huidverzorgingsproducten.Makkelijk om dunne lagen huidverzorgingsproducten gelijkmatig aan te brengen.De maskerborstel is gemaakt van zachte siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.&..
€ 0,99
1 - 11 van 11 (1 pagina's)