Menu
Winkelwagen

Harspatronen

Harspatronen
100ml Aloë Vera harspatroon met vaste brede roller
Binnenkort Beschikbaar
Model: -
Harspatroon Aloë Vera met vaste brede roller 100ml Aloë Vera harspatroon met brede rollerkop voor de gevoelige, allergiegevoelige huid en matig sterke haren. Aloë Vera kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor het gebruik op armen, benen, oksels, borst en rug.Voor gebruik i..
€ 1,39
100ml Azuleen harspatroon met vaste brede roller
Binnenkort Beschikbaar
Model: -
Harspatroon Azuleen met vaste brede roller 100ml  Azuleen harspatroon met brede rollerkop voor de gevoelige huid en normale haren. Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid, zeer geschikt voor gebruik op benen, armen. borst en rug.Voor gebruik is een harsverwarmer verei..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon Azuleen met vaste medium roller 100ml Azuleen harspatroon met medium rollerkop voor de gevoelige huid en normale haren. Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid, zeer geschikt voor gebruik op benen, armen. borst en rug.Voor gebruik is een harsverwarmer vereist, die m..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon Chocolade met vaste brede roller 100ml Chocolade harspatroon op basis van titaniumdioxide met een brede rollerkop voor de gevoelige huid en middelsterke haren. Met cacao en plantaardige oliën voor de gevoelige, droge huid en normale haartjes.Het cacao-extract werkt antibac..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon Talc met vaste brede roller 100mlHarspatroon Talc met brede roller, voor overgevoelige huid en intieme delen. Met extra grip, zodat het ook effectief en voorzichtig sterke haren verwijdert. Ideaal voor de gevoelige en geïrriteerde huid met sterke haren.Talk geeft een betere gri..
€ 1,39
100ml harspatroon for men met vaste brede roller
Later leverbaar
Model: -
Harspatroon Men met vaste brede roller 100mlTitaandioxide harspatroon met brede rollerkop met een speciale formule ontwikkeld voor sterk haar bij mannen.Het hecht ook goed aan kortere en langere haren en verwijdert ze effectief.Voor gebruik is een harsverwarmer vereist, die moet worden gebruikt om d..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon White met vaste brede roller 100mlTitaandioxide harspatroon (White) met brede rollerkop voor overgevoelige huid en intieme delen.Het heeft een uitstekende hechting, waardoor het ook effectief en voorzichtig sterke haren verwijdert.Voor gebruik is een harsverwarmer vereist, die moet worde..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon Honing met vaste brede roller 100ml Honing harspatroon met brede rollerkop voor normale huid.Zeer geschikt voor gebruik op het gelaat.Het honing-harspatroon sluit de poriën zeer snel.Heeft tevens een sterke antibacteriële werking en is daardoor een prima keuze voor mensen die n..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon Honing met vaste medium roller 100ml Honing harspatroon met medium rollerkop voor normale huid. Zeer geschikt voor gebruik op het gelaat.Het honing-harspatroon sluit de poriën zeer snel.Heeft tevens een sterke antibacteriële werking en is daardoor een prima keuze voor mens..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon Tio-Pink met vaste brede roller 100ml Titaandioxide harspatroon met brede rollerkop voor een overgevoelige huid en zelfs sterke haren.Wanneer er een smalle kop gebruikt word, is dit patroon ook te gebruiken op het gelaat,en is ook geschikt voor het harsen van donshaartjes.Voor gebru..
€ 1,39
Model: -
Tio-Pink harspatroon met vaste medium roller 100ml Titaandioxide harspatroon met medium rollerkop voor een overgevoelige huid en zelfs sterke haren. Wanneer er een smalle kop gebruikt word, is dit patroon ook te gebruiken op het gelaat, en is ook geschikt voor het harsen van donshaart..
€ 1,39
Model: -
Harspatroon Azuleen 15ml Azuleen hars patroon voor de gevoelige huid en normale haren. Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor gebruik op benen, armen, borst en rug.Gebruik vereist een rollerkop en een harsverwarmer om de patroon te verwarmen tot een ges..
€ 0,79
1 - 12 van 26 (3 pagina's)