Menu
Winkelwagen

Waxkorrels

Waxkorrels
Brand: SkinSystem
Brazilian Wax Korrels - Pebbles Chlorofyl CreamBrazilian Pebbles Wax, de Braziliaanse was in kralen, veilig en Made in Italy, concentreert de effectiviteit en zachtheid van de Skin System-producten op de huid in kleine capsules. Een innovatief product geboren uit traditionele ontharingsmet..
€ 9,95
Brand: SkinSystem
Brazilian Wax Korrels - Pebbles Honey CreamBrazilian Pebbles Wax, de Braziliaanse was in kralen, veilig en Made in Italy, concentreert de effectiviteit en zachtheid van de Skin System-producten op de huid in kleine capsules.Een innovatief product geboren uit traditionele ontharingsmethoden, opnieuw ..
€ 9,95
Brazilian Wax Korrels - Pebbles Pink Cream 800gr Brazilian Wax Korrels - Pebbles Pink Cream 800gr
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: SkinSystem
Brazilian Wax Korrels - Pebbles Pink Cream 800grBrazilian Pebbles Wax, de Braziliaanse was in kralen, veilig en Made in Italy, concentreert de effectiviteit en zachtheid van de Skin System-producten op de huid in kleine capsules.Een innovatief product geboren uit traditionele ontharingsmethoden, opn..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Film WaxKorrels Black voor mannenVoor alle stevige en stuggeharen over het hele lichaam, zowel voor de man als voor de vrouw te gebruikenWaxing for men! Revolutionaire technologie speciaal voor stugge haren.Speciaal ontwikkelde Filmhars voor de man van vandaag.Heeft u een eigen waxsalon of ee..
€ 8,95
Brand: Flying Model: -
Flying Film Wax Korrels HoningVoor de droge en schrale huidHoge elasticiteit, grondige ontharingOntharen met film wax geeft u grondige en langdurige resultaten.In tegenstelling met scheren hoeft het ontharen met wax maar 1x in de 3 a 4 werken plaats te vinden,dit scheelt dus een hoop tijd! Omdat dez..
€ 8,95
Waxkorrels Bella Donna Azuleen 1000gr Waxkorrels Bella Donna Azuleen 1000gr
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Bella Donna
Bella Donna Waxkorrels Azuleen 1000gr Product Omschrijving:Ontharen met Waxkorrels van Bella Donna Azuleen voor de gevoelige huid.De high yield waxbolletjes Azulen zijn geschikt voor professionele ontharing op alle delen van het lichaam. Je kunt ze heel gemakkelijk gebruiken, de ..
€ 13,95
Brand: Bella Donna
Bella Donna Waxkorrels Chlorophyll 1000gr Product Omschrijving:Ontharen met Waxkorrels van Bella Donna Chlorophyll voor de gevoelige huid.Harsen is erg trendy. En dat is geen wonder, want het verwijderen van lichaamshaar met warme was glanst met bijzonder effectieve en langdurige..
€ 15,95
Waxkorrels Bella Donna Pink 1000gr Waxkorrels Bella Donna Pink 1000gr
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Bella Donna
Bella Donna Waxkorrels Pink 1000grProduct Omschrijving:Ontharen met de Waxkorrels van Bella Donna Pink voor de gevoelige huid.De huid ziet er schoner en esthetischer uit en de geur wordt verminderd wanneer u uw lichaamshaar volledig verwijdert.Kleine haartjes kunnen heel goed worden verwij..
€ 13,95
1 - 8 van 8 (1 pagina's)