Menu
Winkelwagen

Waxkorrels

Waxkorrels
Brand: SkinSystem
Brazilian Wax Korrels - Pebbles Chlorofyl CreamBrazilian Pebbles Wax, de Braziliaanse was in kralen, veilig en Made in Italy, concentreert de effectiviteit en zachtheid van de Skin System-producten op de huid in kleine capsules. Een innovatief product geboren uit traditionele ontharingsmet..
€ 9,95
Brand: SkinSystem
Brazilian Wax Korrels - Pebbles Honey CreamBrazilian Pebbles Wax, de Braziliaanse was in kralen, veilig en Made in Italy, concentreert de effectiviteit en zachtheid van de Skin System-producten op de huid in kleine capsules.Een innovatief product geboren uit traditionele ontharingsmethoden, opnieuw ..
€ 9,95
Brand: SkinSystem
Brazilian Wax Korrels - Pebbles Pink Cream 800grBrazilian Pebbles Wax, de Braziliaanse was in kralen, veilig en Made in Italy, concentreert de effectiviteit en zachtheid van de Skin System-producten op de huid in kleine capsules.Een innovatief product geboren uit traditionele ontharingsmethoden, opn..
€ 9,95
Brand: Flying Model: -
Flying Film WaxKorrels Black voor mannenVoor alle stevige en stuggeharen over het hele lichaam, zowel voor de man als voor de vrouw te gebruikenWaxing for men! Revolutionaire technologie speciaal voor stugge haren.Speciaal ontwikkelde Filmhars voor de man van vandaag.Heeft u een eigen waxsalon of ee..
€ 8,95
Brand: Flying Model: -
Flying Film Wax Korrels HoningVoor de droge en schrale huidHoge elasticiteit, grondige ontharingOntharen met film wax geeft u grondige en langdurige resultaten.In tegenstelling met scheren hoeft het ontharen met wax maar 1x in de 3 a 4 werken plaats te vinden,dit scheelt dus een hoop tijd! Omdat dez..
€ 8,95
Model: -
Sunzze Film waxVoor alle stuggeharen over het hele lichaam.Hoge elasticiteit, grondige ontharingOntharen met film wax geeft u grondige en langdurige resultaten.In tegenstelling met scheren hoeft het ontharen met wax maar 1x in de 3 a 4 werken plaats te vinden,dit scheelt dus een hoop tijd! Omdat dez..
€ 13,95
Model: -
Film WaxKorrels 1kg Sunzze Aloë VeraAloë Vera hars korrels zijn geschikt voor professionele ontharing op alle lichaamsdelen. De wax korrels zijn super zacht en daarom ook makkelijk toe te passen op uw huid. Door de geweldige formule blijft deze wax na afkoeling langer elastische en voorkom..
€ 13,95
Model: -
Sunzze Film wax voor mannenVoor alle stevige en stuggeharen over het hele lichaam, zowel voor de man als voor de vrouw te gebruikenWaxing for men! Revolutionaire technologie speciaal voor stugge haren.Speciaal ontwikkelde Filmhars voor de man van vandaag.Heeft u een eigen waxsalon of een eigen barbe..
€ 13,95
1 - 8 van 8 (1 pagina's)