Menu
Winkelwagen

Verbruiksartikelen

Of je nu op zoek bent naar schoonheid apparatuur, schoonheidsproducten of inrichting voor uw beautysalon, 

bij Beautycare Emmen heeft u alles op één overzichtelijke plek. 

Wij hebben een grote showroom met een uitgebreid assortiment saloninrichting en verbruiksartikelen

Dé voordeligste Groothandel voor Schoonheidsspecialisten, nagelstylistes, pedicures e.a.

Saloninrichting voor de beste prijs en kwaliteit. 

Bij Beautycare Emmen vindt u een compleet assortiment hand-, voetverzorging en meer. 


Model: -
Handige doekjes op de rol voor desinfectie van de huid, makkelijk in te zetten samen met een alchol dispencer 2 rollen van 500 stuks in een verpakking. Ook te gebruiken als nail wipes. 4x5 cm..
€ 2,29
Model: -
Dit niet medische mondmasker met neusklip zorgt voor een goede aansluiting bij de neus. Geschikt voor brildragers. Lichtgewicht en comfortabel mondmasker, beschermd mond en neus...
€ 7,95
15ml Creme potjes wit 10st dubbelwandig 15ml Creme potjes wit 10st dubbelwandig
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
15ml Creme potjes wit 10st dubbelwandig..
€ 6,95
Model: -
Handige doekjes op de rol voor desinfectie van de huid,makkelijk in te zetten samen met een alchol dispencer 2 rollenvan 500 stuks in een verpakking. Ook te gebruiken als nail wipes.4x5 cm..
€ 3,50
30ml Creme potjes wit 10st dubbelwandig 30ml Creme potjes wit 10st dubbelwandig
Later leverbaar
Model: -
30ml Creme potjes wit 10st dubbelwandig..
€ 7,95
Brand: Reymerink Model: -
AcetonAceton wordt gebruikt om acrylnagels in te weken of gellak mee te verwijderen. Naast de toepassingen in beauty kan aceton ook gebruikt worden als verfverdunner of als oplosmiddel voor vlekken.Inhoud: 100ml..
€ 2,95
Brand: BCE Nails Budgetline Model: -
Acryl Liquid 1000ml Liquide monomer wordt ook wel acryl vloeistof genoemd en wordt gemengd met acrylpoeder.De combinatie versmelt en hard binnen een paar minuten uit.Werkwijze: Giet een klein gedeelte in een apart bekertje en doop je kwastje volledig onder. Laat deze daarna uitdruppelen. Dip nu..
€ 49,95
Brand: BCE Nails Budgetline Model: -
Acryl Liquid 100ml Liquide monomer wordt ook wel acryl vloeistof genoemd en wordt gemengd met acrylpoeder.De combinatie versmelt en hard binnen een paar minuten uit.Werkwijze:Giet een klein gedeelte in een apart bekertje en doop je kwastje volledig onder.Laat deze daarna uitdruppelen.Dip nu je ..
€ 8,95
Brand: Reymerink Model: -
AcrylverwijderaarMet deze acrylverwijderaar kun je makkelijk de acryl van uw nagels weken.Acrylverwijderaar is alleen geschikt voor Acrylnagels. De vloeistof is zacht van karakter en weekt makkelijker de acryl van de nagel af.Ook geschikt om acryl penselen schoon te makenInhoud: 1000ml..
€ 12,95
Model: -
AcrylverwijderaarMet deze acrylverwijderaar kun je makkelijk de acryl van uw nagels weken.Acrylverwijderaar is alleen geschikt voor Acrylnagels. De vloeistof is zacht van karakter en weekt makkelijker de acryl van de nagel af.Ook geschikt om acryl penselen schoon te makenInhoud: 100ml..
€ 3,75
1 - 12 van 327 (28 pagina's)