Menu
Winkelwagen

IPL - laser - cavitatie Gel

IPL - laser - cavitatie Gel
Contactgel voor IPL en ultrasound diagnostiek. . 

De gel is akoestisch nauwkeurig, voor een breed frequentiebereik. Het corrodeert de ultrasonische niet en is niet irriterend voor de huid. Vrij van formaldehyde. Geen toegevoegd parfum, kleurstoffen of uv-stabilisator. Alleen voor extern gebruik. Dermatologisch getest.

Ingredients: (INCI)Aqua,Glycerin,Acrylates/c 10-33 Alkylacrylates,Crosspolymer,Sodium, Hydroxide,2-Phenoxy-Ethanol, Methyldibromoglutaronitrile(Ook geschikt voor de Ab tronic)
Model: -
Contactgel in zakVernieuwde formule IPLgel,contact gel ,ultra gel,cavitatie gelEen neutrale contactgel voor IPL, RF, Cavitatie en ultrasound diagnostiek.De gel is akoestisch nauwkeurig, voor een breed frequentiebereik,en is niet irriterend voor de huid.Vrij van formaldehyde. Geen toegevoegd parfum, ..
€ 59,95
Model: -
Contactgel in fles 1000mlVernieuwde formule IPLgel,contact gel ,ultra gel,cavitatie gelEen neutrale contactgel voor IPL, RF, Cavitatie en ultrasound diagnostiek.De gel is akoestisch nauwkeurig, voor een breed frequentiebereik,en is niet irriterend voor de huid.Vrij van formaldehyde.Geen toegevoegd p..
€ 4,95
Model: -
Contactgel in zakVernieuwde formule IPLgel,contact gel ,ultra gel,cavitatie gelEen neutrale contactgel voor IPL, RF, Cavitatie en ultrasound diagnostiek.De gel is akoestisch nauwkeurig, voor een breed frequentiebereik,en is niet irriterend voor de huid.Vrij van formaldehyde.Geen toegevoegd parfum, k..
€ 15,95
1 - 3 van 3 (1 pagina's)