Menu
Winkelwagen

Molly Lac

Molly Lac
Brand: Molly Lac
Molly Gellak 5mlDe hybride gellak van MollyLac is bijzonder geschikt voor het langdurig lakken van je natuurlijke nagels. Geeft de nagels glans en blijft tot wel 4 weken zitten en dat alles zonder te splijten of krassen.Natuurlijk kan de kleur ook gebruikt worden op nagelmodellen of kunstnagels als ..
€ 3,95
Brand: Molly Lac
Molly Gellak Aktie - Set 1 - PaarsSet van 5 MollyLac gellakjes van 5ml perfect voor lente- en zomerstylingMet de kleuren in de set kun je een creatieve stilering creëren in modieuze felle, maar ook krachtige kleuren. Mooi delicaat, melkwit met een vlekje, charmante rozen en prachtige paarskleur..
€ 14,95
Brand: Molly Lac
Molly Gellak Aktie - Set 2 - OranjeSet van 5 MollyLac gellakjes van 5ml perfect voor lente- en zomerstyling. Met de kleuren in de set kun je een creatieve stilering creëren in modieuze felle, maar ook krachtige kleuren. Mooie energieke sinaasappels en vanille met een vlekje zijn kleuren di..
€ 14,95
Brand: Molly Lac
Molly Lac Sweater Cotton Matte Top Coat - 10mlDe nieuwe serie Sweater Cotton Matt Tops is een verrassend product dat nog niet eerder is gezien! Een matte top coat van pastelkleurige truien met katoen deeltjes erin. Matting top voor gellak met het MollyLac Sewater Cotton-effect in een mintt..
€ 7,95
Brand: Molly Lac
Molly Lac Topcoat Matte MeOntdek de kwaliteit en de unieke MATTING FORMULE met Matte Me! van Molly LacWil u een modieus effect krijgen en de omgeving betoveren met een zijdezachte styling?Molly Lac is het antwoord op de behoeften van veeleisende klanten die een zijdezacht effect willen!Topcoat Matte..
€ 7,95
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Goud MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, ste..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Groen  MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwalite..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Lila MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, ste..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Paars MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, st..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - RoodMollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, sterke pi..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Wit MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, ster..
€ 3,25
Brand: Molly Lac
Molly Stamping Lak - Zilver MollyLac stempellakEen unieke collectie klassieke nagellakken die niet hoeven te worden uitgehard in de lamp. Als je niet van ingewikkelde patronen houdt en een passie hebt voor mooie stileringen, dan zul je stempelen geweldig vinden! Geweldige kwaliteit, s..
€ 3,25
1 - 12 van 13 (2 pagina's)