Menu
Winkelwagen

Paraffine

Paraffine
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine Bio Shea ButterOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling versne..
€ 9,95
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine Green Bio Olive OilOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling ve..
€ 9,95
Alveola Waxing Paraffine Perzik 1000ml Alveola Waxing Paraffine Perzik 1000ml
Later leverbaar
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine PerzikOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling versnelt de opn..
€ 8,95
Alveola Waxing Paraffine Tropical 1000ml Alveola Waxing Paraffine Tropical 1000ml
Binnenkort Beschikbaar
Brand: Alveola Model: -
Alveola Waxing Paraffine TropicalOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoor de huid extreem glad en gevoed is. Een paraffine bad heeft een verwarmend en ontspannend effect en verbeter de bloedcirculatie. De behandeling versnelt de o..
€ 8,95
Model: -
Fleece handschoenen voor een manicure parraffine behandeling. Met deze fleece manicurehandschoenen kun je paraffinemaskers of andere handmaskers in laten werken. Door de warmte dringt het handmasker beter in de huid en kunnen paraffine handmaskers perfect hun werk doen. Uitermate gesc..
€ 6,99
Brand: Protextiel Model: -
Fleece voetslof voor een pedicure parraffine behandeling. Met deze fleece pedicure voetslof kun je paraffinemaskers of andere voetmaskers in laten werken. Door de warmte dringt het voetmasker beter in de huid en kunnen paraffine voetmaskers perfect hun werk doen. Uitermate geschikt vo..
€ 6,99
Brand: Isabellenails Model: -
Paraffine Aktie 3 + 1 Gratis Kies nu uw favoriete geur en ontvang 1 x paraffine 500ml GratisVerkrijgbaar in 6 verschillende geuren:Bosvruchten - Meloen - Passievrucht - Aloë - Sinaasappel - EroticOmschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waardoo..
€ 13,47
Brand: Isabellenails Model: -
Paraffine Bosvruchten Isabelle NailsGeniet van de heerlijke en sappige geur van bosvruchten.De Isabelle Nails paraffine Bosvruchten is de perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging van de huid van handen en voeten.Omschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelol..
€ 4,49
Brand: Isabellenails Model: -
Paraffine Erotic Isabelle NailsGeniet van de heerlijke en boeiende geur van de erotic paraffine.De Isabelle Nails paraffine Erotic is de perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging van de huid van handen en voeten.Omschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandeloli..
€ 4,49
Brand: Isabellenails Model: -
Paraffine Meloen Isabelle NailsErvaar de energie van een sappige meloen! De Isabelle Nails paraffine Meloen is de perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging van de huid van handen en voeten.Omschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en bijenwas, waa..
€ 4,49
Brand: Isabellenails Model: -
Paraffine Passievrucht Isabelle NailsGeniet van de ongewone geur van de passievrucht.De Isabelle Nails paraffine Passievrucht is de perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging van de huid van handen en voeten.Omschrijving:Het bevat verzachtende en actieve stoffen zoals zoete amandelolie en ..
€ 4,49
1 - 12 van 18 (2 pagina's)