Menu
Winkelwagen

Schorten

Schorten

Handige schorten die veel gedragen worden door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten,

pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.

We hebben diverse soorten schorten o.a. Katoenen schort, waterafstotende schorten en water-olie afstotende schorten.

Door de mengkwaliteit van polyester of katoen blijft dit schort langer op kleur en

kreukt het ook niet zo erg als een geheel katoenen schort.

                                                                                               De schorten dragen prettig doordat de stof soepel valt.Kapmantel Universele Maat
Tijdelijk niet leverbaar
Model: -
Kapperscape met sluiting, zwarte kleur, universele maat...
€ 8,95
Brand: Protextiel Model: -
Verkrijgbaar in 1 maat.Materiaal: 65% Polyester / 35% KatoenSluiting: metalen knopen / ritsVoorzien van zakken aan de voorzijde.(wasbaar op 60°)..
€ 19,95
Brand: Protextiel Model: -
Verkrijgbaar in 1 maat.Materiaal: 65% Polyester / 35% KatoenSluiting: metalen knopen / ritsVoorzien van een zak aan de voorzijde.(wasbaar op 60°)..
€ 19,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met afbeelding Hart Nails Deze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een geheel kato..
€ 29,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met afbeelding Hot Stone Beauty Deze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een gehee..
€ 29,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met afbeelding Make-up Beauty Deze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een geheel ..
€ 29,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met afbeelding Nails Deze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een geheel katoenen ..
€ 29,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met afbeelding Pink Rose Beauty Deze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een gehee..
€ 29,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met afbeelding Red Feet Pedicure Deze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een gehe..
€ 29,95
Model: -
Schort met afbeelding White Stone Beauty Deze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een geh..
€ 29,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met opdruk - Vrouw SilhouetDeze schorten worden veel gedragen door o.a.schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, en pedicures.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt het ook niet zo erg als een geheel katoenen schort. Het draagt ook zeer prettig doo..
€ 19,95
Brand: Protextiel Model: -
Schort met opdruk Color FeetDeze schorten worden veel gedragen door o.a. schoonheidsspecialisten,nagelstylisten, pedicure en natuurlijk niet te vergeten in kapsalons.Door de mengkwaliteit van poly/kat. blijft dit schort langer op kleur en kreukt hetook niet zo erg als een geheel katoenen schort.&nbs..
€ 19,95
1 - 12 van 25 (3 pagina's)