Menu
Winkelwagen

Zadelkruk

Zadelkruk
Model: -
Tabouret de Luxe (BE1025)heeft door de ergonomische vormgeving een zeer comfortabele zit.Tabouret ,zadel kruk met een hoogwaardig zitcomfort die geheel naar wens in te stellen is.Door de gevormde zitting wordt het bekken gekanteld.Hierdoor zit u automatisch met een rechte rug op de tabouret.Rugklach..
€ 159,00
Tabouret De Luxe - Zadelzit De Luxe Zwart
Later leverbaar
Model: -
Tabouret De Luxe - Zadelzit De Luxe Zwart (BE1025)Deze Zadelzit heeft door de ergonomische vormgeving een zeer comfortabele zit.Tabouret ,zadel kruk met een hoogwaardig zitcomfort die geheel naar wens in te stellen is.Door de gevormde zitting wordt het bekken gekanteld.Hierdoor zit u automatisch met..
€ 159,00
Zadelzit - Zadelkruk - Werkkruk AP17: RozeMet deze zadelkruk op wielen kun je je moeiteloos zittend verplaatsen.Dankzij de speciaal gevormde zitting neem je vanzelf een actieve enverantwoorde zithouding aan.De zadelkruk is met de hendel aan de onderzijde van de zitting eenvoudig aanpassen van ca. 53..
€ 59,95
Model: -
Zadelzit - Zadelkruk - Werkkruk AP17: ZwartMet deze zadelkruk op wielen kun je je moeiteloos zittend verplaatsen.Dankzij de speciaal gevormde zitting neem je vanzelf een actieve enverantwoorde zithouding aan.De zadelkruk is met de hendel aan de onderzijde van de zitting eenvoudig aanpassen van ca. 5..
€ 59,95
Model: -
Zadelzit - Zadelkruk - Werkkruk AP17: WitMet deze zadelkruk op wielen kun je je moeiteloos zittend verplaatsen.Dankzij de speciaal gevormde zitting neem je vanzelf een actieve enverantwoorde zithouding aan.De zadelkruk is met de hendel aan de onderzijde van de zitting eenvoudig aanpassen van ca. 53 ..
€ 59,95
Zadelzit De Luxe - met voetsteunDe Zadelzit de Luxe heeft door de ergonomische vormgeving een zeer comfortabele zit.Tabouret ,zadel kruk met een hoogwaardig zitcomfort die geheel naar wens in te stellen is.Door de gevormde zitting wordt het bekken gekanteld.Hierdoor zit u automatisch met een rechte ..
€ 159,00
1 - 9 van 9 (1 pagina's)