Menu
Winkelwagen

Solanie Massage Creme

Solanie Massage Creme

Diep voedende massage creme voor gezicht- en lichaamsbehandelingen.

Solanie Basic - Anti-wrinkle Massage Crème 500ml
Later leverbaar
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Diep voedende massage crème voor gezicht en decolleté.Dankzij haar Shea boter en Lanoline kan een complete 20-minuten lange massage gemakkelijk uitgewerkt worden zonder water of olie toe te voegen.De tarwekiemenolie is rijk aa..
€ 29,85
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Verstevigende en gladmakende crème die ideaal is voor de gevoelige en droge huid. Gebruik het na professionele hand- en voetbehandeling. Deze crème trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter, ook al kalmeert en hydrateert..
€ 11,45
Solanie Basic- Nourishing Massage Crème 1000ml
Later leverbaar
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Diep voedende crème voor gezicht en decolleté.Dankzij de Shea boter en Lanoline kan een volledige 20-minuten lange massage gemakkelijk uitgewerkt worden zonder water of olie toe te voegen.De met Sunowerolie is rijk aan vitamin..
€ 9,95
Solanie kukui-mineral massage cream
Tijdelijk niet leverbaar
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!De Kukui-minerale massagecrème hydrateert en voedt de huid dankzij de rijke actieve ingrediënten. De olie van de Hawaiiaanse Kukui-noot heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. Het is rijk aan vitamines en fitosterole..
€ 15,75
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!Rijk aan plantaardige oliën en voedingsstoffen, bedoeld voor gebruik als massage crèmevoornamelijk voor de rijpere en droge huid. Vanwege zijn kokosolie en avocado-oliezeer geschikt voor massage. Bevat vitamine A, E, F. B..
€ 17,00
Brand: Solanie Model: -
Registreer als VIP en krijg een nog scherpere prijs voor dit product!De hoge onverzadigde vetzuren (vitamine F) en fytohormoonmetabolisme componenten van druivenpitolie geven een regenererende werking. Avocado olie hydrateert en heeft een anti-rimpel effect. Calendula is ontstekingsremmend..
€ 9,00
1 - 6 van 6 (1 pagina's)