Menu
Winkelwagen

Flying

Brand: Flying Model: -
Azuleen harspatroon met vaste brede roller 100ml  Azuleen harspatroon met brede rollerkop voor de gevoelige huid en normale haren. Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid, zeer geschikt voor gebruik op benen, armen. borst en rug.Voor gebruik is een harsverwarmer verei..
€ 1,10
Brand: Flying Model: -
Flying Argan Olie Zink Hars in blik 400mlDeze speciale ingeblikte hars voor de droge en gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze argan houdende hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de wat oudere huid werken. De hars is uitermate ge..
€ 4,49
Brand: Flying Model: -
Flying Azuleen hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, onze Azuleen hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.Hoe te g..
€ 7,70
Brand: Flying Model: -
Flying Chlorophyll hars in blik 800ml Ideaal voor de gevoelige huid en normale haren, deze Chlorophyll hars is ideaal voor een perfecte ontharingservaring. Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige haren volledig. Met een houdbaarheid tot wel 4 weken.H..
€ 7,70
Brand: Flying Model: -
Flying Mediterranean Bio hars in blik 800ml Ideaal te gebruiken voor alle huidtypes, vooral voor de gevoelige huid van het gezicht en gevoelige zones.Deze hars is geschikt voor alle haartypes van extra sterk tot dun haar Minimaliseert allergische reacties en verwijdert hardnekkige har..
€ 7,70
Brand: Flying Model: -
Flying Micromica Hars in blik 400mlHypoallergene zijdeachtige ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hypoallergene hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is een harsstrip nodig om d..
€ 4,49
Brand: Flying Model: -
Flying Titanium Pink Hars in blik 400mlPink titaniumdioxide ingeblikte hars voor alle huidtypes zelfs de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. De hars heeft een goede..
€ 4,49
Brand: Flying Model: -
Flying Top Silky Hars in blik 400mlZijdeachtige ingeblikte hars voor de gevoelige huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze zijdeachtige hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de gevoelige huid werken. Er is een harsstrip nodig om de hars te gebru..
€ 4,49
Brand: Flying Model: -
Flying Film WaxKorrels Black voor mannenVoor alle stevige en stuggeharen over het hele lichaam, zowel voor de man als voor de vrouw te gebruikenWaxing for men! Revolutionaire technologie speciaal voor stugge haren.Speciaal ontwikkelde Filmhars voor de man van vandaag.Heeft u een eigen waxsalon of ee..
€ 8,95
Brand: Flying Model: -
Flying Film Wax Korrels HoningVoor de droge en schrale huidHoge elasticiteit, grondige ontharingOntharen met film wax geeft u grondige en langdurige resultaten.In tegenstelling met scheren hoeft het ontharen met wax maar 1x in de 3 a 4 werken plaats te vinden,dit scheelt dus een hoop tijd! Omdat dez..
€ 8,95
Brand: Flying Model: -
Flying Zink Hars in blik 400mlDeze romige parelmoer kleurige ingeblikte hars voor de oudere huid om ongewenste haren te verwijderen.Met deze hypoallergene hars kunt u met maximaal comfort en maximale ontharingsefficiëntie op de wat oudere huid werken. De hars is uitermate geschikt v..
€ 4,49
Brand: Flying Model: -
Harsschijven in zak 1kg: Azuleen Een traditionele Azuleen schijfhars ontwikkeld voor de gevoelige huid om ongewenste haartjes te verwijderen.Azuleen olie kalmeert de huid en reduceert roodheid.Zeer geschikt voor gebruik op benen, armen, borst en rug.Voor gebruik moet het in een leeg blikje..
€ 9,15
1 - 12 van 16 (2 pagina's)