Menu
Winkelwagen

Harsverwarmer

Harsverwarmer

De harsverwarmers in ons assortiment zijn voor zowel professioneel als thuisgebruik geschikt. Bij het kopen van een harsverwarmer is het belangrijk om te kijken naar het formaat van de harsverwarmer. Welke het meest geschikt is hangt af van de mate van het gebruik. Wij hebben harsverwarmers voor het verwarmen van hars in blik en verwarmers voor het verwarmen van harspatronen. Bekijk hier ons aanbod. Voor vragen over welke harsverwarmer het meest geschikt is kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij helpen u graag verder!

Model: -
Deze Multifunctioneel Harsverwarmer biedt de mogelijkheid om 4 harspatronen of paraffinesprays tegelijkertijd te verwarmen.Eigenschappen:Ontworpen voor 4 warme harspatronen met rollers of paraffinespraysHeeft een gemonteerde, transparante deksel die omhoog open gaatGeschikt voor zowel 15,30,75 grams..
€ 49,95
Model: -
Deze Multifunctioneel Harsverwarmer biedt de mogelijkheid om 6 harspatronen of paraffinesprays tegelijkertijd te verwarmen.Eigenschappen:· Ontworpen voor 6 warme harspatronen met rollers of paraffinesprays· Heeft een gemonteerde, transparante deksel die omhoog open gaat· Geschikt voor zowel 15,30,75..
€ 79,95
Model: -
Harsverwarmer voor 800ml hars, voor ieder merk. Oplichtend controlelampje (belangrijk om te zien of het apparaat ingeschakeld is). Regelbare temperatuur met een zeer secure thermostaat. 100 Watt (Snelle verwarming). Schitterend design met een plexiglas deksel. Eenvoudig in onderhoud. CE norm...
€ 39,95
Model: -
Harsverwarmer Love-Wax AX300Deze Professionele harsverwarmer is geschikt voor de meeste hars formaten.Het doorschijnende deksel genereert de hitte van de wax, versnelt het smeltenvan de hars en voorkomt dat de hars in aanraking komt met stof.Je kunt ook het smeltproces in de gaten houden en het heef..
€ 16,95
Model: -
Harsverwarmer Pro Wax Mini ZwartEen mini wax/hars verwarmer met een inhoud van 200 ml. Klein model wax/harsverwarmer om gemakkelijk en snel wax/hars op te warmen.Praktisch en efficiënt in het smelten van kleine hoeveelheden hars voor bijvoorbeeld het ontharen van het gelaat. Het gladd..
€ 24,95
Model: -
Harsverwarmer Pro Wax 100 Deze Professionele harsverwarmer is geschikt voor de meeste hars formaten.Het doorschijnende deksel genereert de hitte van de wax, versnelt het smeltenvan de hars en voorkomt dat de hars in aanraking komt met stof.Je kunt ook het smeltproces in de gaten houden en het h..
€ 14,95
Model: -
Harsverwarmer Pro-Wax 100Deze Professionele harsverwarmer is geschikt voor de meeste hars formaten.Het doorschijnende deksel genereert de hitte van de wax, versnelt het smeltenvan de hars en voorkomt dat de hars in aanraking komt met stof.Je kunt ook het smeltproces in de gaten houden en het heeft e..
€ 14,95
Model: -
De harsverwarmer Pro Wax 200 bestaat uit een metalen snel verwarmende pot, een knop voor de temperatuur, lampje dat aangeeft wanneer de hars is verwarmd en een deksel. De elektrische hars verwarmer is veilig te gebruiken met het verwijderbare emmer handvat. De emmer is om de hars gemakkelijk te verw..
€ 24,95
Model: -
Deze Multifunctioneel Harsverwarmer biedt de mogelijkheid om 4 harspatronen of paraffinesprays tegelijkertijd te verwarmen. Eigenschappen:· Ontworpen voor 4 warme harspatronen met rollers of paraffinesprays· Heeft een gemonteerde, transparante deksel die omhoog open gaat· Geschikt voor zowel 15..
€ 59,95
Model: -
Siliconen Kom - Pot voor in de harsverwarmer 500mlHoe te gebruiken:- Doe de waxkorrels in de siliconen kom / pot- Verwarm de wax tot de juiste temperatuur- Verdeel gelijkmatig de hars voor ontharing- Verwijder de wax van de pot nadat de wax is afgekoeld en stevig is..
€ 4,95
Model: -
Met deze hars verwarmer enkel kunt u eenvoudig ontharen. In drie stappen bent u op weg naar de perfecte huid en wordt uw huid zowel verzorgt en onthaard. U heeft alleen nog hars patronen  van 100ml nodig.Hars verwarmer enkel bestaat uit:Harsverwarmer met 110-230V stekkerLet op!Wordt g..
€ 9,95
1 - 11 van 11 (1 pagina's)