Menu
Winkelwagen

Manicure motor-frees

Manicure motor-frees

Goedkope elektrische nagelfrees machine kunt u bestellen online of afhalen in onze showroom.

nagelfrezen / nagelfrees / nagelfrees professioneel /best getest nagelfrees

Model: -
Luxe professionele elektrische nagelfrees voor gelnagels of acrylnagels.Perfecte nagelfrees voor een nagelstyliste met hoge kwaliteitseisen, aangezien deze nagelfrees het instrument bij uitstek is voor dagelijks gebruik door professionele nagelstylisten en pedicuren.Specificaties elektrische nagelfr..
€ 129,95
Model: -
Manicure - Pedicure Frezen set 160deligProductbeschrijving Deze 160 delige set is de perfecte aanvulling voor elke manicure of pedicure frees machine. Met deze complete freesjes set heeft u alle mogelijke bitjes om de verschillende materialen te graveren, polijsten en frezen van nagel..
€ 14,95
Model: -
Deze Nagelfrees is van hoogwaardige en degelijke kwaliteit in een mooie vormgeving vooreen gunstige prijsDeze nagelfrees is zowel geschikt voor gel als acryl, en ideaal voor starters maar ook zeergeschikt voor de professional.Deze elektrische nagelvijl kan links en rechts draaien en kan worden bedie..
€ 49,95
Model: -
Manicure Motor TP285. Deze Nagelfrees is van hoogwaardige en degelijke kwaliteit in een mooie vormgeving vooreen eerlijke prijsDeze nagelfrees is zowel geschikt voor gel als acryl, en ideaal voor de professional maar ook zeergeschikt voor starters.Deze elektrische nagelvijl kan zowel links en rechts..
€ 129,95
Manicure Nagelfrees DM202 35WNagelfrees voor alle soorten manicure en nagelbehandelingen.Een ideale Nagelfrees die zeer snel gel, acryl of hybride verwijdert. Ook geschikt voor pedicure (afhankelijk welke frees en toerental u gebruikt!)Deze DM202 nagelfrees heeft een traploos instelbare toerent..
€ 49,95
Manicure Nagelfrees DM202 65W ZilverNagelfrees voor alle soorten manicure en nagelbehandelingen.Een ideale Nagelfrees die zeer snel gel, acryl of hybride verwijdert. Ook geschikt voor pedicure (afhankelijk welke frees en toerental u gebruikt!)Deze DM202 heeft een traploos instelbare toerentalle..
€ 54,95
1 - 7 van 7 (1 pagina's)