Menu
Winkelwagen

XXL Ampullen serum

XXL Ampullen serum


Het ampul is van kunststof en niet van glas, waardoor het veiliger is in gebruik.

Breek het bovenste deel van de ampul af en plaats deze met de dunne kant op de witte bodem.

Het serum is op gelbasis zodat het goed verdeeld kan worden zonder dat de  serum wegloopt, zoals bij vloeibare serums.

Het serum kan uitstekend worden gebruikt tijdens een behandeling of thuis als kuur.

Gebruik de inhoud direct op de huid. De ampul is niet hersluitbaar.


Model: -
Aloë Vera Serum 2mlHoe de ampul te gebruiken:Het ampul is van kunststof en niet van glas, waardoor het veiliger is in gebruik.Breek het bovenste deel van de ampul af en plaats deze met de dunne kant op de witte bodem.Het serum is op gelbasis zodat het goed verdeeld kan worden zonder dat de  ser..
€ 1,49
Model: -
Anti Acne Serum 2mlHoe de ampul te gebruiken:Het ampul is van kunststof en niet van glas, waardoor het veiliger is in gebruik.Breek het bovenste deel van de ampul af en plaats deze met de dunne kant op de witte bodem.Het serum is op gelbasis zodat het goed verdeeld kan worden zonder dat de  ser..
€ 1,49
Model: -
Cucumber SerumWat doet deze serum: Hydraterend en verfrissend.Werking van deze ampul is dat komkommer goed helpt tegen gezwollen ogen, wallen en tegen verbranding,daarnaast heeft de serum een verfrissend effect.Ingrediënten:Aqua, carbomerum, triëthanolamine, phenoxyethanol & ethylhexyglycerin, c..
€ 1,49
Model: -
Warming Feet SerumWat doet deze serum: Verwarmd de huid  van de voeten.Werking van de ampul is dat deze voetserum speciaal gemaakt is voor voeten die koud aanvoelen,verwarmend en verzorgend is voor de voeten.Ingrediënten:Aqua, decyl oleate, tocopherol & glycine soja (soybean) oil, butyrospe..
€ 1,49
XXL Ampul Calendula Serum
Later leverbaar
Model: -
Calendula SerumWat doet deze serum: Herstellend en verzachtend.Werking van deze ampul is dat de serum uitstekend geschikt is voor de gevoelige huid, kalmerend en verzachtend is voor de huid.Ingrediënten:Aqua, carbomerum, triëthanolamine, phenoxyethanol & ethylhexyglycerin, calendula officinalis ..
€ 1,49
Model: -
Chestnut SerumWat doet deze serum: Activeert doorbloeding, herstelt en hydrateert.Werking van deze ampul is, het voorkomt dat de huid rood wordt en verbetert de doorbloeding.Ingrediënten:Aqua, carbomerum, triëthanolamine, phenoxyethanol & ethylhexyglycerin, glycerin & aesculus hippocastanum ..
€ 1,49
Model: -
Cleansing Serum (Hamamelis)Wat doet deze serum: Hersteld de huidWerking van deze ampul is dat de serum een reinigend en herstellend effect heeft voor de huid.Ingredients:Aqua, carbomerum, triëthanolamine, phenoxyethanol &  ethylhexyglycerin, glycerin & Hama melis Virginia na leaf extrac..
€ 1,49
Model: -
Cooling Feet SerumWat doet deze serum: Verkoeld de huid  van de voeten.Werking van de ampul is dat deze voetserum speciaal gemaakt is voor voeten die warm aanvoelen, verkoelend en verzorgend is voor de voeten.Ingrediënten:Aqua, decyl oleate, tocopherol & glycine soja (soybean) oil, butyrosp..
€ 1,49
Model: -
Elastine Serum 2mlHoe de ampul te gebruiken:Het ampul is van kunststof en niet van glas, waardoor het veiliger is in gebruik.Breek het bovenste deel van de ampul af en plaats deze met de dunne kant op de witte bodem.Het serum is op gelbasis zodat het goed verdeeld kan worden zonder dat de  seru..
€ 1,49
Model: -
Gentle Rose SerumWat doet deze serum: Reinigend voor de huid.Werking van deze ampul is dat de serum zowel reinigend als verzacht voor de huid.Ingrediënten:Aqua, carbomerum, triëthanolamine, phenoxyethanol & ethylhexyglycerin, rosa damascna flower oil.Inhoud ampul: 2ml..
€ 1,49
XXL Ampul Hyaluron Serum 2 ml
Later leverbaar
Model: -
Hyaluron Serum 2mlHoe de ampul te gebruiken:Het ampul is van kunststof en niet van glas, waardoor het veiliger is in gebruik.Breek het bovenste deel van de ampul af en plaats deze met de dunne kant op de witte bodem.Het serum is op gelbasis zodat het goed verdeeld kan worden zonder dat de  seru..
€ 1,49
XXL Ampul Kamille Serum
Binnenkort Beschikbaar
Model: -
Kamille SerumWat doet deze serum: Ontstekingsremmend en herstellend.Werking van deze ampul is dat het een herstellend effect op de huid en vermindert roodheid.Ingrediënten:Aqua, carbomerum, triëthanolamine, phenoxyethanol & ethylhexyglycerin, chamomilla recutita flower oil, parfum.Inhoud ampul: ..
€ 1,49
1 - 12 van 20 (2 pagina's)